POOLBARÁTOK EXTRA | S01E03 – Aztán jött a Madrid…

Jó ideje adósok vagyunk a liverpoolos podcasttel (meg a Uniteddel is, türelem), de ugyebár az volt, hogy nem igazán találtunk túl sok kellemes témát 2021-ben a csapat háza tájékán. Egészen az Arsenal elleni meccsig…

A legelső PoolBarátok Extra podcastet állítólag szétrollkodta az Arsenallal valami gyökér, és idén egyetlen csapat volt, amelyik nem akart (mert amúgy sem tud) támadni a Liverpool ellen, szóval most a hóhért akasztották…

VOLNA! ?

? De hát a jó Isten melyik petrecés lófaszát kereste szüntelenül Naby Keita a Real Madrid ellen a pályán??? Mi volt ez a kezdő? Miért kellett így szétkúrni ezt a kezdetben remek hangulatúnak ígérkező adást, Jürgen???!! ?????

? Azért az Aston Villa ellen sikerült valamennyire kozmetikázni azt a szezon eleji nemmondjukkimelyik meccset.

? És most már tényleg adjuk el Manét. Ezt lehet, hogy korábban is mondtuk.

? Örülünk vagy nem örülünk, hogy TAA kimaradt Southgate legutóbbi keretéből? Sok nézőpontja van az ügynek, megpróbálunk mindegyikből szemlézni.

? Salah viselkedése csalódás a szezonban, a játéka viszont továbbra sem, szóval nem tudjuk eldönteni, hogy az idei TOP / FLOP mérlegen hova tegyük őt. Márpedig ezúttal végigvesszük azt az 5-5 játékost, akinek mennie / maradnia kellene a Liverpoolnál szezon végén.

? Meg Manét csak el kellene adni az Arsenalnak.

? És csak lesz két gól az Anfielden ma este, bár idén eddig ilyen nem nagyon történt…

Soós, Béres, Vályi, hát őket szeretitek! ??

POLLBARÁTOK EXTRA
S01E03 – Aztán jött a Madrid…
POLLBARÁTOK EXTRAS01E03 – Aztán jött a Madrid…
{{heart_svg}}LikeLiked Letöltés
52
9

Az adás a KNOWS pubjában került rögzítésre 2021. április 11-én. A grafikai munkákat Szücsinek köszönjük!

P