fbpx

Pontosztás: Crystal Palace – Manchester United (0-0)

Egészen elképesztően lehangoló formát fut a Manchester United együttese. A csapat hatalmas szerencséje, hogy hasonló szenvedést produkálnak a riválisok is, de az elkövetkezendő hetek még így is tovább romolhatják a jelenlegi helyzetet. Néhány fontos győzelem nélkül egyszerűen nem fog menni a legjobb négy helyeinek megtartása. Egy újabb gól nélküli döntetlen margóján jönnek a kevésbé kívánt értékelő számok, ahol az egyetlen pozitívum a rotálás lehet, amelyet lehet, hogy pont nem egy kötelezően megnyerendő mérkőzésen kellett volna bevetni.

Dean Henderson – Amikor van egy ilyen fontos védésed egy mérkőzésen, továbbá minden beadást, egyéb kísérletezést magabiztosan hárítasz el, akkor alighanem kijár egy szebb szám neked. (7)

Aaron Wan-Bissaka – A mérkőzés első 20 percében kiírták, hogy 50-18%-ban tolódik el balra a United támadásainak felhozatala. Ezt követően Wan-Bissaka is kicsit bekapcsolódott a dolgokkal való próbálkozásba, és akadt is egy veszélyesebb középre kanyarintása. Védekezésben pedig megint szerzett három labdát. (6)

Harry Maguire – Megint próbálkozott fejjel, a levegőben sorra nyerte a fejpárbajokat, és passzok számában is aktív volt, de most nagyjából ennyire futotta tőle. (6)
Eric Bailly – Gyenge formában nyeri meg a fejpárbajokat, de megint egy kihagyás után tért vissza, így meglapogathatjuk a vállát. Hogy most sok mérkőzésig marad újra a kezdőben, arra ne fogadjunk nagy tétekben. (6)

Luke Shaw – Általában most már bármit csinál, dicsérni illik, de sem a Chelsea ellen, sem a mostani találkozón nem mutatott semmilyen különösebbet, de a londoniakkal szembeni mérkőzésen egy fokkal jobb volt, és jobban is próbált kavargatni a balon. (6)
Fred – Szegény Frednek valaki tiltsa meg a kísérletezést az ellenfél kapujára. Ezúttal szerelési kísérletekben, és a szokásos labdaszerzési mutatókban is gyengébb teljesítményt hozott. (5)

Nemanja Matics – Kaphat a fejére, de ő járt a csapatból a legközelebb a gólhoz. Márpedig akárhonnan nézem, nem az ő feladata lenne ez elsősorban. (6)

Mason Greenwood – Azért gól ellen beoltva lenni nem lehet túl jó dolog. Greenwood a válasz arra, hogy miért nem lesz szintlépés Manchesterben jobbszélső nélkül. (5)

Bruno Fernandes – Szerintem ez már a fáradtság jele a portugálon. Solskjaer nagyon könnyen rajta kellene, hogy rotáljon most már. Amikor Bruno Fernandes nem tud felmutatni lövést, annak már van jelzésértéke, de négy kulcspassza így is jutott. (5)
Marcus Rashford – Változó az angol támadó teljesítménye is. Neki talán még a többiekhez képest sem ment annyira, így kijár az intő osztályzás. (4)

Edinson Cavani – Volt lehetősége, amiből többet is kihozhatott volna. Keményen küzdött, de az alig 16 passza mutatja elszigeteltségét. (5)

Cserék:

Scott McTominay (74’) – Nem tudta megugrani azt a szintet, amelyet kritikus vagy váratlan esetekben hozzá tud adni a csapathoz. (0)

Daniel James (76’) – Ha gólt lőtt volna, számokat is kapott volna. Az élet nem lányregény. (0)

P