NEW TRAFFORD | S01E01 – Bruno és a többiek

A Sziklai Attila. Nem én, hanem ő. Merthogy ez egy Manchester United podcast a Boxtoboxon, annak is a legelső adása. Nem a régi, hanem az új Trafford. Brúnó, meg a spanjai, no és persze Olé a kormánynál. Fergidő, bébi! ?

Topikjaink:

? Szóvalhogy van ez a Fernandes nevű tag, aki úgy berúgta a Premier League ajtaját, mint ha lovat **szna. Elképesztő statokat produkál, és nélküle tényleg olyan a United, mint egy hetero pénisz a törökfürdőben – de van-e értelme ilyeneken gondolkodni? És meddig bírja még formával Brúnó? Nem ártana tudni…

? Felülteljesítők: Fred és Shaw.
? Alulteljesítő: David de Gea. Fejben már Madridban?

? Látva a Manchester City brutális erőfölényét, érdemes-e bármelyik edzőt elmozdítani a BIG 6 éléről, kifejezetten mondjuk Solskjaert?

? Milyen szezonvégi eredménnyel lehetnek elégedettek a Vörös Ördögök szurkolói?

? Beleboxolunk a darázsfészekbe, és a legelső unitedes podcastben arra kérjük a csapatot, hogy minél előbb essen ki az EL-ből.

? És az első közös munka örömére Ablonczy és Sziklai megvitatja, hogy miért is utálják egymás csapatát a mindennél és Mourinhónál is jobban.

Egyébként gondoltuk, hogy Kele Janeket ültetjük be a műsorba, de végül nem akartuk, hogy megint magára haragítsa az összes United szurkolót (majd a holnapi Premier Leakben!), szóval helyette az It’s Fergie-time, baby oldal szerkesztőjét és barátunkat, Kövér Attilát raktuk a másik Attila mellé. ?

Első oltás, ingyenes, emberi fogyasztásra alkalmas! ?

NEW TRAFFORD
S01E01 – Bruno és a többiek
NEW TRAFFORDS01E01 – Bruno és a többiek
{{heart_svg}}LikeLiked Letöltés
74
5

Az adás a KNOWS pubjában került rögzítésre 2021. február 9-én. A grafikai munkákat Szücsinek köszönjük!

P