fbpx

MATCHBOX | S01E13 – EPL 20-21. fordulók összefoglalója

Mi TÉNYLEG szeretjük a Premier League-et, de már csömörünk van a sok meccstől kb háromnaponta, még úgy is, hogy a mérkőzések egyébként eléggé változatosak. De Vályi Bence és Soós Márk még mindig bírja a gyűrődést, így aztán velük értekezünk a MatchBox 13. adásában!

Témáink:

📌 Pep “visszatért” és keményebb, mint valaha, a City az élen, és már a Pool drukkerek is azt mondják, hogy nem lehet őket befogni.

📌 Amit már a szezon legelején is fejtegettünk: vajon milyen lesz a Tottenham Harry Kane nélkül? Láthatjuk, hogy nem túl jó.

📌 Rob Holding bár nem került 50 millióba (helyette Mustafi került 42-be azon a nyáron), de mégis az Arsenal egyik legjobb védője, a londoniak pedig visszavágtak a Szenteknek és értékes döntetlent hoztak a BaJnOkAsPiRáNs United ellen.

📌 Fájó vereség a Sheffield ellen, döntetlen az Ágyúsokkal, és hát Olénak nem igazán megy idén a BIG 6 további tagjai ellen, 6 meccsen egyetlen gól, az is büntetőből, de van egy másik rekord is.

📌 Tuchel begyűjötte az első győzelmét a PL-ben, mikor is Alonso 5 hónap után előkerült egy pincéből, de az igazi spíler jelenleg Hudson-Odoi a Chelsea-ben.

📌 Véget vetett tetszhalott állapotának a Liverpool, és gyorsan nyertek kétszer is 3-1-re, Salah újra képben, és hát ugyebár védőkérdés…

Az adás a KNOWS pubjában került rögzítésre 2021. február 1-jén. A grafikai munkákat Szücsinek köszönjük!

P